סימילאק טופ פרי לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

06/03/2007 | 15:39 | מאת: גלית

שלום רב! ילדי בן חודש, שבועיים וחצי אכל מהנקה וסימילק טופ 1 ולאחרונה רק מסימילאק טופ 1. בשבוע האחרון הוא מתפתל מכאבי בטן, סובל מעצירות וגזים. כתוצאה מכך בוכה ללא הרף, בייחוד במהלך האוכל. עקב כך החלפתי לו פורמולה לסימילאק טופ פרי - שאלתי: תוך כמה זמן ניתן לראות שינוי / השפעה, אם בכלל? האם נכון שיש יתרונות ללקטוז ועדיף לחזור לשימוש בו כמה שיותר מהר? האם נכון שסימילאק טופ פרי דווקא מתאים לתינוקות שמשלשלים? בתודה מראש!

09/03/2007 | 11:19 | מאת:

אני חושב שאת השאלה הזו עדיף היה להפנותלרופא שמתמחה בילדים ותינוקות