לגבי ניקוי רעלים מהגוף

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/02/2007 | 20:34 | מאת: זיוה

רק שתדעו שניקוי רעלים עוזר מאוד לרדת במשקל מהר.יש שיטה כזאת של הרזייה עם ניקוי רעלים ואני אישית עושה אותה כבר 4 חודשים ,ירדתיבסך הכול 16 ק"ג ויש לי עוד 16 ק"ג לרדת אבל זה באמת פעם ראשונה שאני מרגישה שאני יורדת בקלות וגם לא גוועת ברעב ! זה הולך עם יועץ תזונה צמוד,אני הגעתי אליו דרך האינטרנט www.easydieta.co.il

26/02/2007 | 19:31 | מאת: רינה

אני סובלת מקרון ויש החמרה במצבי, רוצה לנקות את המעיים מהדלקת, מי מכיר דרך לעשות זאת ע"י תזונה נכונה? תודה רינה

09/03/2007 | 11:39 | מאת:

קבעי תור לבדיקה וליעוץ להתאמת תזונה נכונה ניקי רעלים ואיזון הגוף 03-5444356