קנדידה וגינלית

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/02/2007 | 17:20 | מאת: דנה

שלום ד"ר סאקר, אני סובלת מקנדידה כבר המון שנים. לפני כשנתיים עשיתי את הטיפול בהשגחת נטורופטית - דיאטה כולל אצידופולוס וחומצה קפרילית של "ביוקר". החזקתי מעמד כ-3 חודשים ואכן הרגשתי הקלה משמעותית ביותר ולדעתי הקנדידה הורעבה. לאחר מכן חזרתי לסורי והתחלתי לאכול את כל מה שאסור לי וכמובן שהקנדידה חזרה ובגדול !!! התחלתי לפני כחודשיים באותו תהליך אך הבעיה היא שקשה לי מאד עם הדיאטה. אני חוטאת בחודש האחרון אם זה בפירות שאסור לי ובחטיף במבה... וכבר אני מרגישה שהכל חוזר. האם הפתרון הוא רק דיאטה ? מאד קשה לי שיש איסורים כ"כ חמורים במיוחד איסור על מוצרי חלב, אני צמחונית ואין לי הרבה אפשרויות. האם יש לך עוד משהו להציע או שאין לי ברירה ? האם צריך מינימום שלושה חודשים לדיאטה הנ"ל ? סליחה על אורך המייל, אודה לך מאד לתגובתך. תודה ויום טוב !

18/02/2007 | 15:34 | מאת:

דנה שלום, הבעייה שתארת אומרת שיש לך בעיה עם החומציות בגוף. את צריכה לבנות תוכנית לחיזוק המערכת החיסונית. לפרטים נוספים : מרכז סאקר, נמל ת"א 42-40 ת"א. טל': 035444356

18/02/2007 | 17:22 | מאת: דנה

שלום שוב, אודה לך מאד אם תוכל לפרט יותר לגבי התהליך. מה זה אומר חומציות בגוף ומהי התכנית ? האם זה כרוך בניקוי הגוף מרעלים ? תודה רבה.