מיגרנות - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/02/2007 | 13:51 | מאת: דניאלה

ד"ר שלום, הנני כבת 43, מיזה 30 שנה שאני סובלת ממגרנות חמרות ביותר. מטופלת ע"י אימטרקס. מאז שילדתי את בני בכורי (לפני כ- 19 חודשים), המגרנות החריפו, עד כדי כך שהיתי צריכה להגיע לבית חולים לקבלת זריקת וולטורן. הומלץ לי כטיפול מניעתי לקבל 10 מ"ג של אלטרולט. לאחר קריאה מעט באינטרנט נודע לי שהתרופה הזו מיועדת למצבי דיכאון. אני ממש לא מעוניינת להתחיל ליטול אותה. אני מתכננת ילד נוסף, אין בכוונתי למלא את גופי בתרופות מן הסוג הזה. היתי מעוניינת לשמוע את חוות דעתך כיצד ניתן למנוע מגרנות בצורה טבעית, ידוע לי שיש מזונות מסויימים היכולים לגרום למיגרנה כגון: שוקלד, גבינה צהובה, עגבניה. אודה לך אם תוכל לייעץ לי כטיפול מנעיתי מה ניתן לעשות בכדי למנוע מגרנות. בברכה דניאלה

16/02/2007 | 21:12 | מאת: היי

אם זה דחוף תפני גם לעוד פורומים כמו "נטורופתיה "רפואה משלימה"

18/02/2007 | 15:41 | מאת:

דניאלה שלום, את בעיית המגרנות ניתן ורצוי לפתור בצורה טבעית . רצוי לעשות תוכנית לניקוי הגוף מרעלים. אנחנו במרכז סאקר, מציעים תוכניות לניקוי הגוף מרעלים ע"י שטיפות של המעי הגס ובמקביל ע"י התאמת תפריט המותאם לך אישית! ניקוי הגוף מרעלים ותזונה נכונה יובילו לפיתרון חוסר האיזון בגוף וכך למניעת המגרנות. לייעוץ ופרטים נוספים: מרכז סאקר, נמל ת"א 42-40, ת"א. טל': 035444356

18/02/2007 | 23:09 | מאת: נ.פ.

דניאלה שלום. משקה אלו ורה מיוצב מחב' FLP מאפשר ניקוי רעלים ועם הזמן גם הפחתת תופעות המיגרנות ( במידה ונבדקת ולא נמצאה סיבה רפואית ). מידע נוסף אפשר לראות באתר www.flp-np.allbiz.co.il כל טוב ובהצלחה