נפיחות, גזים ורגישות למזון

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/02/2007 | 23:13 | מאת: שרון

שלום, בת 24. קורה לי מפעם לפעם שיש לי נפיחות בכל איזור הבטן ואני מאוד סובלת מגזים. לרוב לצערי הם לא ממש יוצאים החוצה ודי נתקעים בפנים וגורמים לכאב של דקירות אשר מאוד מציק ויכול אף לשתק לזמן מה. אני יודעת שאני רגישה מאוד לפלפלים ולעיתים אף לביצים (במצב חביתה או ביצה קשה אך בעוגות וכיו"ב אין כל בעיה) ונמנעת משני אלה באופן קבוע. כאשר אני אפילו בטעות אוכלת דבר מה אשר נגע בפלפלים (מספיק מזלג שעבר בפלפל ואינני יכולה לעשות בו שימוש) כעבור מספר שעות לכל היותר כל הבטן נפוחה, יש גירוי בעור, "רעשים" מהמעיים והקיבה, התופעות עוברות במקרה הטוב לאחר יממה שלמה (יכול גם לקחת מספר ימים). ישנה תגובה דומה מאוד גם בכל שינוי הורמונלי (ביוץ, מחזור). לעיתים גם מלווה בשלשולים. האם יש דבר מה שאני יכולה לעשות כדי למנוע את הנפיחות והגזים? ואם לא למנוע, האם יש משהו טיפולי שיכול לעזור באותו הזמן? ניסיתי טיפול בפחם פעיל, לצערי לא היתה כל תגובה או שינוי מלבד הצואה השחורה אשר סימנה שבאמת לקחתי את הכדורים. אשמח לעצה.

14/02/2007 | 08:24 | מאת: שרון

האם ניתן לקבל תשובה מהד"ר??

14/02/2007 | 08:57 | מאת:

שרון שלום, מהבעיה שאת סובלת סובל אחוז מאוד גבוה של האוכלוסיה. הצלחת לאבחן בעצמך שפלפלים וביצים לא מומלצים לך בשילוב התפריט היומי, אך יכול להיות שיש מזון נוסף שלא מתאים, או שבגופך אחוז גבוה של טפילים אשר משבשים את האיזון בין כל מערכות הגוף, ובלעדיהם יש מצב שכן יכולת לאכול פלפלים וביצים. אני מאוד מאמין בניקוי הגוף מטפילים, גזים וכו' והתאמת תפריט אישי. במרכז סאקר, אנו מנקים את המעי הגס מכל הלכלוך היבש שנדבק לדפנותיו ע"י שטיפות,כל טיפול מגיעים לשכבה אחרת במעי, ובמקביל מתאימים תפריט המותאם אישית לך עפ"י סוג דם וסוג בלוטה דומיננטית. השילוב של הניקוי והתפריט מאפשר את איזון הבלוטות בגוף וכך את תפקודן האידיאלי של מערכות הגוף. לייעוץ ופרטים נוספים : מרכז סאקר נמל ת"א 42-40 , ת"א. טל': 035444356