עצירות קשה בעקבות הפסקה בלקיחת ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/02/2007 | 19:57 | מאת: JULY

מזה כשנה שאני משתמשת במולטי ויטמינים של סולגר שנקרא "OMNIUM" והיציאות שלי הן סדירות ומאוד רכות. לפני כשבועיים נגמר לי התוסף ולא רכשתי אחד חדש. עם הזמן התפתחה אצלי צואה מאוד קשה ועצירות שהקשו עלי מאוד. אם איני רוצה להמשיך עם המולטי ויטמינים, מה מומלץ לי לאכול על מנת שהיציאות יהיו סדירות ולא "בעייתיות"?

14/02/2007 | 09:17 | מאת:

שלום, עלייך לנסות כשלושה ימים: כל בוקר 2 כוסות מים ואחת עם חצי לימון סחוט. במשך כל היום לשתות לפחות 3 ליטר של מים. אם לא השתפר מצבך אמליץ לך לרכוש מוצר בשם: "הרבל קלנזר 2" ,מוצר 100% טבעי לפעילות מעיים סדירה יום יום,פורמולה לניקוי פנימי של הגוף - לא ממכר. ניתן לרכוש את הפורמולה במרכז סאקר. לייעוץ ופרטים נוספים: מרכז סאקר, נמל ת"א 42-40,ת"א. טל': 035444356