מים מינרלים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/02/2007 | 17:48 | מאת: Ron

שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש אמת בדבר אסור שתיית מים מינרלים מורתחים בקומקום חשמלי, האם ישנה איזו שהיא השפעה פיזיולוגית לטווח הקצר או הארוך? האם פרוק המרכיבים של המים המינרלים בעת רתיחה מורידה את איכות המים? תודה. רון.

14/02/2007 | 09:31 | מאת: ד"ר עדי סאקר

רון שלום, כאשר נחמם מים מינרלים הם לא יאבדו את איכותם. לעומת ויטמינים שאכן מאבדים את איכותם עם הרתחתם.

15/02/2007 | 11:38 | מאת: Ron

תודה על התגובה, ראיתי בפורום אחר דעה אחרת : "מים רגילים מורתחים עדיפים שכן לא תמיד יש את כמות המינרלים הרצויה במים מינרלים, במי ברז יש את הפלואור ולא במים מינרלים" מאת ד"ר רונן ארנון אז מה בעצם נכון לעשות? רון