חומצות אמינו

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/02/2007 | 19:51 | מאת: ת

שלום רב רציתי לדעת באילו סוגי מזון יש את מירב חומצות האמינו והאם יש הבדל באיכותן? הבנתי שעיקר חומצות האמינו נמצא בכל סוגי הבשר והדגים..רציתי לדעת היכן יש יותר בשר בקר, הודו, עוף??? והאם יש הבדל בינהן?? ומה חשיבותן בפעילות גופנית אירובית ואנאירובית.. תודה לכל המשיבים

07/02/2007 | 09:26 | מאת:

ת' שלום, את הכמות הגבוהה ביותר של חומצות האמינו ניתן לצרוך במי גבינה,ע"י צריכת תוסף מזון. הביצים הם המקור השני עם כמות חומצות האמינו הגבוה ואח"כ הבשר האדום. כמובן שגם בדגים ובמזונות נוספים,אך את מירב הכמות של החומצות ניתן לצרוך באלה שהזכרתי לעיל.