שינוי תזונתי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/02/2007 | 14:44 | מאת: ליאורה

האם שינוי תזונתי, ומיגור הרגלי אכילה מול הטלויזיה וכדומה תתמוך בבריאות שלי? אנני סובלת מהשמנה אך ישנם מאכלים שלא מטיבים עימי ואני עדיין אוכלת, לכן שאלתי היא אם מיגור אותם הרגלים יהווה פיתרון עבורי בריאותית?

05/02/2007 | 15:58 | מאת: תמי

לדעתי כן, כי השמנה לא נובעת רק משוקולד אלא מדברים שהגוף שלנו לא יודע לעבוד איתם נכון או שהמינונים לא נכונים. אני אתן לך טלפון של מרכז בריאות לגוף ולנפש נפתחת שם סדנאת תזונה עוד שבוע בערך ומנחה את זה דיאטנית קלינית אבל זה לכל המשפחה אז אני לא יודעת אם זה ממש מתאים. תנסי. בברכה 03-6044044 כי אולי מומחה יכול להוריד לך מסדר היום מאכלים שלא טובים עבורך.

05/02/2007 | 18:55 | מאת:

ליאורה שלום, שינוי הרגלי האכילה שלך בוודאות ישפרו את בריאותך. העניין הוא לא להוריד רק ממתקים וכד' אלא להתאים לך אישית מזון המתאים לך. אני מרכיב תפריט המותאם אישית לפי סוג בלוטה דומיננטית וסוג דם. מזון שטוב לאחד יכול להיות רעל לאחר. הייתי ממליץ לך לבוא לייעוץ אישי והתאמת תפריט אישי, וגם לניקוי הידרותראפי, על מנת לנקות את הרעלים מגופך ולהתחיל בדרך חדשה ונקייה. לפרטים נוספים: מרפאת סאקר, רחוב נמל ת"א 40-42 ת"א. טל': 035444356