בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/02/2007 | 15:29 | מאת: ענבר

יש לי בעיה מוזרה קצת. לפעמים מתנפחת לי הבטן בצורה ממש מאוד מוגזמת ...היא מתנפחת לגודל שאפילו החולצה כבר מתחילה להיות קטנה עליי.ולפעמים זה גם מלווה בכאב. נראה לי שזה אולי קשור לאוכל מסויים שאני אוכלת. הבעיה שאני לא יודעת באיזה מאכלים מדובר! אין מאכלים מסויימים שאני אוכלת קבוע כל יום. מה אני יכולה לעשות?זה כואב, מציק, פדחני ביותר, ומגעיל ונראה לי גם לא בריא בכלל. אני מרגישה כמו אישה בהריון.

01/02/2007 | 17:47 | מאת:

ענבר שלום, התופעה ממנה את סובלת פוקדת אחוז מאוד גבוה של האוכלוסיה. לכל אדם יש את רשימת המזונות אשר מפריעים לגופו,אשר הוא לא מצליח לעכל אותם. בנוסף לכך ככל הנראה,רמת הרעלים בגופך גבוהה מאוד,כלומר המעי הגס מלא במזון שלא עוכל עד תום,אשר יתסוס,ירקיב וידבק לדפנות המעי. מצב זה גורם לחוסר איזון בפעילות הבלוטות בגוף, מה שמוביל לתפקוד לקוי של חלק ממערכות הגוף.ובנוסף לכך,אם פסולת זו מתערבבת עם מיצי המרה של הגוף יכול להתפתח גורם מסרטן במעי הגס או בפי הטבעת. את התופעה הלא נעימה שציינת ומניעת מחלות רבות נוספות אנו פותרים ע"י ניקוי הידרותרפי. זהו ניקוי המעי הגס המתבצע ע"י מטפלים מיומנים ובשימוש בציוד החדשני ביותר, ברמה היגיינית גבוהה וללא כאבים,בשכיבה וברגיעה. ההרגשה לאחר הניקוי היא קלילה ונקייה, האנרגיה בגוף עולה ותחושת הכבדות נעלמת. זיכרי כי הניקוי הפנימי של הגוף משפיע לטובה על המראה החיצוני,על העייפות, המצב רוח, עצירויות נפיחויות והרשימה עוד ארוכה. בנוסף לניקוי,תקבלי ייעוץ אישי על המזון שמתאים לגופך עפ"י סוג דם וסוג בלוטה דומיננטית. הטיפול הוכח כמצליח על אלפים שסבלו, והיום הם מאושרים! לפרטים נוספים: מרכז סאקר, רח' נמל ת"א 42-40 ,ת"א. טל': 035444356 בהצלחה!!