חייבת לרזות מהר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/04/2006 | 14:59 | מאת: מיכאלה

עליתי בחורף 5 ק"ג שזה המון. בדרך כלל אני יציבה במשקל, אבל בחורף הייתי בדיכאון אז אכלתי המון. אני חייבת להוריד אותם עד סוף מאי, כי יש לנו אירוע משפחתי. אני לא צריכה שומרי משקל כי זה רק 5 ק"ג, אבל מצד שני אף פעם לא עשיתי דיאטה. אה, כן, אסור לי לקחת מוצרי חלב. תודה רבה מראש

27/04/2006 | 19:22 | מאת:

חשוב מאוד להימנע מלחם, אורז, פסטה, עוגיות וכד'. השתדלי לבסס את תוכנית התזונה שלך על ירקות פירות וחלבונים-עוף,הודו,דגים וביצים שימי לב שבערב חילוף החומרים איטי למדי ולכן מומלץ לצרוך בשעות אילו ארוחה קלה.