דגני בוקר, קרקרים ,במבה וכו'

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/04/2006 | 11:08 | מאת: בחורה

שלום רב עד היום חשבנו שבריא לאכול את כל המוצרים הנ"ל ופתאום גילינו שכרגיל בעולמנו הכל לא בריא (לצערנו גם הפריות והירקות עברו היום מוטציה) האם זה נכון שבקרקרים ודגני בוקר או אפילו בבמבה יש שומנים מוקשים וזה מסוכן? בדגני בוקר גם כתבו שיש הרבה מלח וכדאי להזהר. קראתי שאם כבר לאכול חטיף אז עדיף פופקורן במיקרו שהוא הרע במיעוטו. אשמח לשמוע תגובתך והצעות ייעול, במיוחד לגבי קרקרים ודגני בוקר שחבל לוותר עליהם. ומה לגבי פריכיות אורז האם גם זה לא בריא כל כך? בתודה

27/04/2006 | 19:08 | מאת:

הגורם המזיק הוא השומן המוקשה- ישנם דגני בוקר המכילים אותו וישנם שלא. מומלץ לבדוק זאת דרך קריאת הפרטים על אריזת המוצר הפופקורן (וגם חמאת בוטנים, דרך אגב) מקשים על העיכול וגורמים לעצירות מומלץ לצרוך דגני בוקר על בסיס גרנולה, קווקר ושיבולת שועל

27/04/2006 | 19:08 | מאת:

הגורם המזיק הוא השומן המוקשה- ישנם דגני בוקר המכילים אותו וישנם שלא. מומלץ לבדוק זאת דרך קריאת הפרטים על אריזת המוצר הפופקורן (וגם חמאת בוטנים, דרך אגב) מקשים על העיכול וגורמים לעצירות מומלץ לצרוך דגני בוקר על בסיס גרנולה, קווקר ושיבולת שועל