צלוליטס

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/01/2007 | 22:56 | מאת: טל

שלום, רציתי לדעת האם ניתן באיזשהי צורה לבצע טיפול טבעי כלשהו (צמחים, פעילות גופנית מסויימת וכו') בכדי להעלים מעט את הצלוליטס. אם לא - מה מומלץ לעשות?

27/01/2007 | 13:52 | מאת:

טל שלום, על מנת לטפל בבעיה יש להתייחס לתזונה ולפעילות הגופנית. מבחינת תזונה עלייך להוריד מהתפריט מטוגנים, מוגזים ותחליפי סוכר למיניהם, ובנוסף לעשות פעילות גופנית. אני פיתחתי שיטה של תזונה נכונה ופעילות גופנית המותאמים לכל אדם באופן אישי עפ"י סוג דם, מין וסוג בלוטה דומיננטית אשר הוכחה כמוצלחת ביותר. אשמח לתת פרטים נוספים במרפאתי : מרכז סאקר, רחוב הנמל 40 ת"א טלפון: 035444356 ישנו טיפול מוכר נוסף לצילוליטיס הנקרא: DETOX WRAP . בטיפול זה מורחים את האיזור המבוקש במשחה מיוחדת ועוטפים בצילוטייפ.

12/09/2007 | 00:33 | מאת: lamis

בתגובתה של ד"ר עדי סאקר לגבי דרכי הטיפול בצלוליטס, צוין שינה צורך בתזונה נכונה ופעילות גופנית... רציתי לשאול איזה מין פעילות מתאימה, פעילומת שמתמקדת במה? אשמח אם אפשר לפרט יותר...תודה למיס