ניקוי רעלים מהכבד

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/01/2007 | 19:44 | מאת: שרון

שלום, אני בת 26, סובלת מעייפות ודי חסרת אנרגיות. יש לי בעיות של גזים ונפיחות במערכת העיכול וסטרס יומיומי קבוע. הייתי אצל מאבחנת בגלגל העין שאמרה לי שהכבד שלי מלא ברעלים ואלה יוצאים אל מחזור הדם וגורמים לעייפות. בנוסף אמרה שיש לי פטריות שמר בעודף עצום במערכת העיכול ומחסור חמור בפריטין (אני אכן סובלת מפריטין וברזל נמוכים). היא המליצה לי על ליב 2000 לניקוי הכבד ועל הפסקת אכילת פירות מוצרי חלב ופחמימות פשוטות. רציתי לדעת כמה דברים: 1.מה זה הכדור הזה לניקוי רעלים, ממה הוא מורכת והאם באמת ידוע כטיפול עוזר? 2. האם יש טיפול כלשהו, דיקור סיני למשל, שיכול לעזור במקום נטילת כדורים? 3. האם זה לא קיצוני להמנע ממוצרי חלב ומפירות? תודה, שרון

27/01/2007 | 13:07 | מאת:

שרון שלום, הבעיה ממנה את סובלת מאוד נפוצה ויש דרכים לטיפול הבעיה. ה"ליב 2000" שהמליצו לך הינה פורמולה של צמחים שעוזרת לניקוי הרעלים.גם הדיקור הסיני יכול לעזור אך ללא הבטחה של תוצאות אצל כל אחד. הימנעות מאכילת פירות ודברי חלב אינה דבר קיצוני . כל הבעיות שציינת,עייפות, בעיות של נפיחויות וגזים במערכת העיכול,ולחץ קבוע יכולות להיפטר בוודאות בשיטת ניקוי המעי הגס הנקראת הידרותרפיה ובנוסף ע"י אכילת מזון המתאים לגופך.בנוסף ציינת שיש לך פטריות שמר. פטריית שמר זאת נקראת "קנדידה". הקנדידה היא פטרייה ממשפחת השמרים המתפשטת בגוף כתוצאה מהרגלי אכילה לא נכונים,עצבים,תרופות וזיהומים.לקנדידה סממנים כה רבים.את חייבת להיפטר ממנה. ניקוי ההידרותרפיה ותזונה נכונה יסלקו את הקנדידה מגופך ובעקבות כך תפטרנה כל בעיותייך שציינת לעיל. הניקוי נעשה ע"י מטפלים מיומנים ובשימוש בציוד החדשני ביותר, ברמה היגיינית גבוהה וללא כאבים,בשכיבה וברגיעה תוך התחברות קלה לצינורית דקה חד פעמית אשר מעבירה מים מטוהרים למעי ומערכת אחרת מוציאה את המים עם הפסולת מהמעי ומהדפנות ישירות למכונה המרוקנת אותה.ללא ריח וללא הרגשת אי נוחות. אם לא מנקים את הרעלים הללו, הם נדבקים לדפנות המעי וגורמים לבעיות כמו: לחץ דם, עייפות, עצירויות, שלשולים, נפיחויות, גזים, צרבות,קושי בירידה במשקל, בעיות עור ולירידת יכולת הספיגה של הגוף. הפסולת מלאת הרעלים הזאת יכולה להגיע עד לכ- 10 קילו. אשמח לתת פרטים נוספים ומעמיקים יותר בנוגע לטיפול,ולהתאמת תפריט המתאים לך אישית לפי סוג דם ובלוטה דומיננטית. הטיפול המשולב של הניקוי והתפריט הוכחו כמוצלחים ביותר והניבו תוצאות נפלאות לאנשים בכל הגילאים שסבלו כמוך. לפרטים נוספים: ד"ר עדי סאקר,מרכז סאקר רחוב נמל תל-אביב 40 טלפון: 035444356

27/01/2007 | 13:12 | מאת:

שרון, אוסיף שעלייך לצרוך בתזונה שאינה חומצית. אמליץ לך גם להפסיק לאכול בשעה ארבע, ומשעה זו לשתות מים ותה.

27/01/2007 | 13:12 | מאת:

שרון, אוסיף שעלייך לצרוך בתזונה שאינה חומצית. אמליץ לך גם להפסיק לאכול בשעה ארבע, ומשעה זו לשתות מים ותה.