מיץ טבעי יכול להיות מסוכן???

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/01/2007 | 11:16 | מאת: סופוקלס

קראתי הבוקר כתבה שאמרה שבתוף המיתץ הטבעי שיש בסופר מכניסים כל מיני כימיקלים וגם חלקים של ג'וקים!!! יכול להיות שכמו שעבדו עלינו עם הלחם הקל, עובדים עלניו גם עם המיץ תפוזים??? מה לעשות? להפסיק לקנות??? http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3818

19/01/2007 | 17:02 | מאת:

סופוקלס שלום, לגבי הג'וקים קשה לי לענות, אך כולנו יודעים שכמעט בכל מוצר המגיע מבית החרושת ישנם חומרים שאינם טיבעיים ואינם בריאים (ואף מסוכנים) על מנת לתת לנו את הטעם הצבע והריח הטובים, וגם על מנת לשמור כביכול על טריות המוצר - חומרים משמרים. הפיתרון הטוב ביותר הוא להכין מיצים טיבעיים בבית במכונת סחיטה. אומנם קצת יותר עבודה ומאמץ ,אך בטוח יותר בריא, נקי והבטחה של 100% פרי. לבריאות ! ! !

19/01/2007 | 17:02 | מאת:

סופוקלס שלום, לגבי הג'וקים קשה לי לענות, אך כולנו יודעים שכמעט בכל מוצר המגיע מבית החרושת ישנם חומרים שאינם טיבעיים ואינם בריאים (ואף מסוכנים) על מנת לתת לנו את הטעם הצבע והריח הטובים, וגם על מנת לשמור כביכול על טריות המוצר - חומרים משמרים. הפיתרון הטוב ביותר הוא להכין מיצים טיבעיים בבית במכונת סחיטה. אומנם קצת יותר עבודה ומאמץ ,אך בטוח יותר בריא, נקי והבטחה של 100% פרי. לבריאות ! ! !