כמות ויטמין C מותרת

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/01/2007 | 13:48 | מאת: יובל

שלום עקב מחלה אני נוטל אנטיביוטיקה חזקה מאוד. שאלתי היא האם זה בסדר לקחת ויטמין C 1000 מ"ג או שזה עלול לגרום להרעלת ויטמינים ?

16/01/2007 | 13:54 | מאת: ד"ר עדי סאקר

יובל שלום, לקיחת ויטמין C בכמות שהינך לוקח לא תגרום להרעלת ויטמינים, אך חשוב לקחת ויטמין C נטול חומציות . אשמח להציע לך תוסף של ויטמין C אשר אנו מוכרים במרפאתינו הנקרא ENERGY C זהו משקה אנרגיה המכיל 1000 מ"ג ויטמין C עם ויטמין B ומינרלים המוצר מגיע בצורת אבקה בטעמים שונים - יש רק להוסיף מים ולשתות. המוצר עוזר, משפר ומונע תופעות רבות, מאוד מומלץ לפרטים נוספים ומעמיקים יותר : מרכז סאקר נמל ת"א 40 טלפון: 035444356