התפרצות הרפס בגב תחתון

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

13/01/2007 | 20:44 | מאת: יפה

לאימי אשה מבוגרת הופיעו פצעונים קטנים בכל אזור הגב התחתון ונראים כאבעבועות רוח קבלה טיפול של אנטיביוטיקה חזקה 800 כל כדור 5 פעמים ביום במשך 7 ימים . מה הסיבה להתפרצות כזו האם עלולה להתפרץ שנית וכיצד אפשר למנוע. תשובה מהירה . תודה.

28/01/2007 | 09:22 | מאת: ד"ר עי סאקר

יפה שלום, הפצעונים הקטנים שיצאו לאימך בגב התחתון הם תוצאה של וירוס. הם תוצאת חולשה של מערכת החיסון. אני ממליץ מאוד לקחת את האנטיביוטיקה הטבעית הנקראת "GSE". זוהי תמצית נוזלית מאשכוליות אורגניות,100% טיבעית. האנטיביוטיקה ממולצת ע"י מומחים בכל רחבי העולם כמוצר הטוב ביותר לחיטוי הגוף. ניתן להשתמש בה באופן פנימי לטיפול בהרפס: 10 טיפות בכוס מים 3 פעמים ביום, וניתן גם לשימוש חיצוני: לערבב 5 - 10 טיפות בכף מים ולמרוח ישירות על האיזור הנגוע ע"י צמר גפן. את האנטיביוטיקה ניתן לרכוש במרכז סאקר,המרכז להרזייה וניקוי הגוף, רחוב הנמל 40 ת"א, טלפון: 035444356