ספיגה של קפאין בגוף

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

08/01/2007 | 08:37 | מאת: יעקב

שלום אני מסוקרן לדעת האם יש הבדל בקליטה של הקפאין בין שני מצבים 1 : אם אני מכין כוס נס קפה אבקתי על בסיס מים וקצת חלב 2 : אם אני מכין כוס נס קפה אבקתי על בסיס מאה אחוז חלב , האם יש הבדל ביניהם במהירות ספיגת הקפאין בגוף וכן באיזה מצב מהשניים הקפאין משפיע יותר כמעורר מבין שני המצבים או שזה אותו דבר בשניהם ? תודה רבה על סיפוק הסקרנות ויום טוב

09/01/2007 | 19:05 | מאת: ד"ר עדי סאקר

יעקב שלום, השוני בספיגת הקפאין בגוף היא אכן בזמן הספיגה. הקפה על בסיס חלב נספג מהר יותר מקפה על בסיס מים, וגם מעורר יותר.