חומצה אורית ודלקות ברגליים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/01/2007 | 13:59 | מאת: נסי

שלום אני סובל מדלקות ברגלים שאני פתאום לא יכול לדרוך על הרגל , ללכת . בבדיקה התגלה לי חומצה אורית . ושאלתי מהי חומצה אורית ? איך אני יכול למנוע אותה שלא תהייה לי בגוף החומצה הזו ? כדי שלא יחזרו לי כל פעם הדלקות שוב ושוב . תודה

09/01/2007 | 08:29 | מאת: יונתן

חומצה אורית זו בעצם חומצת השתן, שמצויה בדם דרך קבע. במקרים של שיגרון בד"כ, החומצה שוקעת במפרקים. במקרה כזה, ייתכן גם אבנים בכליות. יש כל מיני שיטות לעזור לגוף לסלק חומצות לא רצויות בדרכים טבעיות לחלוטין. אם אתה מעוניין, צור קשר.

01/04/2007 | 21:40 | מאת: חניתה

יום התבשרתי כי הכאבים בכפות הרגליים נובעים ממוצה אורית גבוהה. שאלתי, כיצד קרה הדבר, מהו הטיפול הממולץ ? מה מותר ומה אסור לי לאכול? והאם המחלה היא הדבר הפיך או שהיא תשאר איתי לנצח? תודה