שלום,האם שיטות תזונה של ניקוי הגוף כמו אן-ויגמור

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/01/2007 | 01:29 | מאת: נעמה

ושלטון, אולי בגרסא יותר מעודנת, מתאימה לחולים בתסמונת התשישות הכרונית? כלומר, לפחות שיטת שלטון באדיקותה, המזון הוא פירות,ירקות ואגוזים. הכל צריך להיות בצורה הטבעית, כלומר לא מבושל. שאלתי היא האם זה לא מכביד על הגוף שצריך לעכל את המזון הטרי? האם זה קריטי ההבדל באנרגיות של הגוף שהמזון בצורתו הטבעית דורש לעומת המזון המבושל? אשמח לתשובות

07/01/2007 | 18:03 | מאת: אלירן

שלום נעמה. תזונה טבעית היא על-פי דעתי וניסיוני, היא התזונה המתאימה והנכונה לגוף האדם. מזון מבושל מאבד ברובו את ערכו התזונתי, והוא במקרים רבים גוזל מהמערכות השונות אנרגיה שמיועדת לתפקודן התקין של המערכות בגוף. אשמח להפנות אותך למאמר קצר שכתבתי בנושא מעט יותר בהרחבה בכתובת הבאה: http://www.2all.co.il/web/Sites/Naturalife/PAGE18.asp בברכה אלירן