ניקוי גוף ותזונה נכונה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/01/2007 | 12:33 | מאת: בן-ציון

שלום לכולם , אני מעוניין לנקות את גופי מרעלים ולהמשיך לתזונה צימחונית . האם יש תכנית או חומר בנושא זה

05/01/2007 | 23:21 | מאת: ד"ר עדי סאקר

בן ציון שלום, ההחלטה לנקות את הגוף מרעלים ולהמשיך בדרך בריאה היא נכונה. זאת הגישה בה אני מאמין וכך עובדת הקליניקה שלי הנקראת "מרכז סאקר". אנו מבצעים ניקוי רעלים ע"י שטיפת מעיים ובמקביל ניקוי ע"י תזונה המתאימה לכל אדם עפ"י סוג דם וסוג בלוטה דומיננטית.הטיפול מתבצע ע"י מטפלות מיומנות באופן אסתטי לחלוטין. ההרגשה לאחר הטיפול נפלאה, והשיטה מוכיחה את יעילותה. לפרטים נוספים: מרכז סאקר, טלפון: 03-5444356.