אני מחפשת תכנית לתזונה בריאה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

30/12/2006 | 19:17 | מאת: רינת

היי, אני מנסה לשפר קצת את אורח החיים שלי, ואני מחפשת מקום שיהיה אפשר להתאמן בו וגם לקבל מהמדריכים תכנית לתזונה נכונה, כי לבד זה לא ממש הולך לי. על איזה מקום אתם ממליצים באזור תל אביב? אני גרה על גבול ת"א רמת גן.

30/12/2006 | 20:06 | מאת: לירית

ההמלצה שלי - אני מציעה לך לבוא להתרשם מהחדר כושר שלי, אני מאוד מרוצה שם. זה נקרא בית דרך חיים וזה בתל אביב ליד הנמל. אני ניסיתי לבד ולא ממש הלך לי, אבל המדריכים והתזונאים שם מאוד עזרו לי. גם יש שם מסעדת גורמה בריאות כשרה, ואני נפגשת שם קבוע עם חברות מהמכון כל יום שלישי. אני מצרפת לך לינק, בהצלחה :) http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/