עשב חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

30/12/2006 | 19:01 | מאת: סיון

שלום רב, אני מחפשת חומר על מיץ עשב החיטה. בעברית ואנגלית. מעניין אותי בעיקר האם ישנם מחקרים שמוכיחים שהוא לא גורם שום נזק בצריכה ארוכת טווח. והאם יש מחקר המוכיח את הסגולות המיוחסות לו. באילו מקרים עשב חיטה עלול לגרום לחסימת מעיים? והאם הוא אכן עוזר לרפא את המעיים במחלות כמו קוליטיס. למידע אודה מאוד.

04/01/2007 | 12:09 | מאת: ד"ר עדי סאקר

סיוון שלום, עשב החיטה לא גורם לחסימת מעיים ולא גורם נזק בטווח הארוך.' כדאי לצרוך אותו במיץ שנקרא מיץ עשב חיטה. בנוגע לשאלתך אם הוא מרפא מחלות - הוא משפר אך לא מרפא.

06/01/2007 | 21:50 | מאת: חנן

שלום, ישנו ספר שלם בעברית על עשב החיטה. שמו: הנס הירוק, עשב החיטה - בשורת הבריאות לאנושות. שם המחבר: אבי יעקובוביץ. אני עצמי לא קראתי אותו, לכן אינני יכול לחוות דעה. אני מקווה שבעזרת google תוכלי לברר איפה משיגים אותו.