כולסטרול נמוך

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

26/12/2006 | 09:33 | מאת: דניאלה

שלום, אני בת 32 עם מבנה גוף רזה. בחודש מאי 2006 עברתי ניתוח לכריתת כיס המרה, מאז אני נמצאת בירידה משמעותית במשקלי. עשיתי בדיקות דם והתוצאה החריגה מראה על HDL CHOLESTEROL - 29 כאשר הטווח הוא 45-65. מה המשמעות של כולסטרול נמוך. בנוסף, תוצאה של ALT (GPT? - 48 בטווח של 4-31 מה זה אומר. תודה

29/12/2006 | 15:11 | מאת: ד"ר עדי סאקר

דניאלה שלום, מקור הבעיה של הכולסטרול הנמוך הוא בכבד, לא סיפרת על הרגלי התזונה שלך אך אני מניח שיש לבצע שינוי מיידי ומשמעותי, בנוסף, אני ממליץ לך על ניקוי כבד מרעלים,הנקרא "הידרותרפיה". הניקוי אינו מלווה בכאבים, הוא נעשה בשכיבה וברגיעה. וההרגשה שלאחריו פשוט נפלאה ותסייע לך לאיזון תפקודי הכבד ורמת כולסטרול תקינה. אשמח לסייע לך בבעייתך בטלפון: 03-5444356