גזים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/12/2006 | 21:54 | מאת: שרית

בני בגיל ההתבגרות בן 16 אוכל מאוזן ירקות, חלבונים, דגניים מסוגים שונים כולל מוצרי סוייה וממעיט במתוקים ומאוד פעיל ספורטיבית. יש לו יציאות סדירות יום יומיות ובכל זאת הסביבה סובלת מגזים נוראים. כיצד ניתן לעזור לו.

29/12/2006 | 15:31 | מאת: ד"ר עדי סאקר

שרית שלום, בעיית הגזים של בנך הינה תופעה של עודף חיידקים לא מאוזנים במערכת העיכול. שלושה טיפים לשיפור המצב: לקחת אנזימי עיכול המשפרים את מצב המערכת חשוב מאוד ללעוס היטב את המזון ולהימנע משתייה בזמן הארוחה. אם לא חל שיפור יש לבצע בדיקה לזיהוי חיידק הקנדידה. נשמח לייעץ יותר בפרטניות במרפאתינו, בטלפון: 03-5444356