ויטמין C....וההשלכות...

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

24/12/2006 | 19:18 | מאת: זוהר

שלום.......אני סובל מרפלוקס...מעי רגיז...צרבות קשות...בחודש חודשיים האחרון התחלתי ליטול ויטמין סי..ולא ידעתי על ההשלכות שלו לגבי בעיות במעיים וגרימה לחומציות..אחרי שאמרו לי החלפתי את הויטמין סי לאחר של לייף אני חושב שלי אמרו שהוא טיבעי בבית מרקחת ורשום עליו "לא חומצי" אבל בכל זאת הצרבות אפילו התחזקו...כשהפסקתי ליטול את הויטמין הצרבות חזרו לקדמותם...לא קשות...אני נוטל כדורים נגד רפלוקס כן וכשצרכתי את הויטמין סי אפילו עם הכדורים הסותרים חומציות זה לא עזר לי..הצרבות היו קשות...ושוב אני מזכיר הפסקתי כיום ליטול את הויטמין סי והכל בסדר. עכשיו...אני שואל האם יש תחליף אחר לויטמין סי שלא ישפיע לי על הבטן כגון צרבות...אולי תחליף טבעי..או משהו אחר...או שיש ויטמין סי בצורה אחרת..שמוכרים והייתי רוצה לדעת מהו תודה רבה.

29/12/2006 | 15:43 | מאת: ד"ר עדי סאקר

זוהר שלום, המלצתי לויטמין C שאינו חומצי היא: "ESTER C " . פרי הפפאיה הוא שיטפל בצורה הטובה ביותר בבעיית החומציות. הפפאיה היא הפרי העשיר ביותר באנזימים,ויטמינים ומינרלים ועוזר במיוחד לצרבות.ניתן לאכול את הפרי עצמו, וניתן ליטול כדורים. במרפאתי תוכל למצוא את המענה לצריכת טבליות הפפאיה. אשמח לעזור, מרפאתי נמצאת ברחוב הנמל 40-42 ת"א טלפון: 03-5444356