חלבון מי גבינה (כתוסף תזונה לאימוני כושר)

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/12/2006 | 11:39 | מאת: אלירן

שלום. לאחרונה שמעתי על התופעות מצריכת חלבון הפרה. אני מקשר זאת אצלי בכך שאני לא חש טוב לאחר צריכת חלב וברוב ימות השנה אני מצונן (בשעות הבוקר בעיקר). החלטתי לעבור לעלב עיזים\טופו. - שאלתי היא האם יש הבדלים בספיגת סוג חלבונים אלו אל מול חלבון הפרה? - והאם צריכת חלבון מי גבינה לאחר האימון שייך גם הוא לחלבון הפרה? - האם יש חלבון מיי גבינה בשוק אך של חלבון עיזים?? אני נוהג לצרוך גם חומצות אמינו BCAA בזמן ןלאחר האימון (כמובן בהפרש של שעה מהשייק חלבון) האם חומצות אלו קשורות גם הן לחלבון הפרה? תודה מראש. וכל הכבוד על הפורום!

29/12/2006 | 15:58 | מאת: ד"ר סאקר

אלירן שלום, ספיגת חלבון העיזים מומלצת יותר מחלבון הסויה והפרה. צריכת חלבון מי הגבינה טוב יותר מחלבון הפרה. חלבון מי גבינה של חלבון עיזים ניתן להשיג במרפאתי -"מרפאת סאקר" ברחוב הנמל 40-42 ת"א. את המוצר ניתן יהיה לרכוש רק בחודש הבא בעקבות מחסור. ולשאלתך האחרונה,זה תלוי בחברה של החומצות.