פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

22/12/2006 | 06:48 | מאת: תקווה

עדי, שלום רב!! רציתי לשאול האם שיטת הניקוי מרעלים ומעבר לתזונה טבעית (וכאן השאלה מהי תזונה טבעית, שכן הנושא מגוון), עשוי לסייע לחולי הפיברומיאלגיה. אודה לך על כל עצה.

29/12/2006 | 14:54 | מאת: ד"ר עדי סאקר

תקווה שלום לך, ניקוי הרעלים מהגוף ומעבר לתזונה נכונה וטבעית חיוני ועוזר לכל אחד מומלץ מאוד לחולי הפיברומיאלגיה. נשמח לעזור ולייעץ לך בנוגע לניקוי והתזונה בהתאם למחלה. לפרטים מדוייקים ופרטניים יותר אנא חייגי למרפאתינו לטלפון: 03-5444356