התזונה והפעילות היומיומית שלי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/12/2006 | 09:23 | מאת: dali

אני בת 28, 175 ס"מ, 56 ק"ג, עושה כמעט מדי יום ריצה קלה כ- 30 דקות. בנוסף הולכת לא מעט ברגל במהלך היום - כ 30 דקות תוך עבודתי. מקפידה על מזון בריא יש הסבורים שאני רזה מדי וצריכה להשמין. אני חשה שנראית בסדר, רזה, אך כמו שצריך ולא מדי. לא רוצה לרזות עוד ולא להשמין. רציתי לדעת מהי כמות הקלוריות הרצוייה בשבילי. בנוסף - דוגמא לתפריט יומי - האם הוא בסדר ומספק את הנדרש לגוף? בוקר - כוס אורז מלא+עדשים+4 כפות טחינה+2 כפות שמן זית+עגבניה+מלפפון צהריים - 3 סוגי פירות ערב - ביצה מבושלת+200 גר גבינה+פלפל +שמן זית בנוסף - שותה מים מינרלים+תה עם חלב ללא סוכר+2 נס קפה ללא סוכר. עוף / דגים -פעמיים בשבוע לערך האם התפריט תקין ומספק?

18/12/2006 | 21:42 | מאת:

תפריט תזונה צריך להתאים אינדוידואלית לכל גוף. השיטה מכירה בכך שבני אדם שונים זה מזה ולכן אין דיאטה אחת או סגנון חיים אחיד השווה לכולם.פיתחתי שיטה אישית ייחודית ובריאה להורדה במשקל, להבראת הגוף ולאיזונו אשר פועלת ללא תרופות וללא מדכאי תאבון. השיטה מבוססת על שילוב של: תזונה, בלוטה דומיננטית וסוג הדם. התכנית הוכיחה את עצמה בבעיות שונות כגון -משקל (לשני הכיוונים) ,מערכת העיכול,נפיחויות,מעיים,קנדידה וכו'. אני ממליץ שתיכנסי לאתרינו www.sakerclinic.com או לטלפון 03-5444356