עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/12/2006 | 14:56 | מאת: אור

שלום רב אני בחורה בת 27 וחצי. מאז ומתמיד היה לי מבנה גוף צר והייתי רזה. לפני כשנה וחצי התחלתי ליטול כדור - רסיטל- לOCD. מאז גופי השתנה גדל לי האגן, הישבן, הירכיים, והבטן. התעמלתי בשיטת הפילאטיס אך זה לא עזר. לא מזמן נרשמתי למכון כושר ואינני "טוחנת" אוכל באופן מיוחד. אני משמינה ומשמינה מיום ליום העליתי 3 מידות בג'ינס ואני מיואשת. מה לעשות? מה מותר לאכול? מה מותר לאכול בין הארוחות? מה לאכול בבוקר? אשמח לתשובתך אור

18/12/2006 | 21:36 | מאת:

אנו חיים במחשבה מוטעית שבכדי להיות בריאים צריך להיות רזים ולכן אנו עושים כל מיני דיאטות אשר מזיקות לנו. דיאטות מעצבנות ומתישות של ספירת קלוריות, חלבונים, פחמימות ושומנים. דיאטות אלו פועלות בטווח הקצר אך מזיקות לטווח הארוך, אלו דיאטות שלא מכירות את המושג - בריאות. הן גורמות לבעיות במערכת העיכול ולהשתעבדות לרעב מתמיד ובלתי נשלט, לנשירת שיער ועוד בעיות בריאות מסוכנות. במקום זאת השיטה מתבססת על התאמה אישית של תזונה נכונה לפי: סוג הבלוטה הדומיננטית, סוג הדם וניקוי הגוף מרעלים. הנני ממליץ על בדיקות וייעוץ במרכז סאקר- תפריט התזונה יותאם לגופך בצורה אינדוידואילת. לפרטים נוספים-03-5444356