גזים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/12/2006 | 20:52 | מאת: ש

שלום רב אני סוכרתית מאוזנת, מזריקה אינסולין. לאחרונה בעקבות שימוש באנטיביוטיקה, הקדמתי רפואה למכת הקנדידה ולקחתי במקביל לאנטיביוטיקה אסידופילוס בכמות גדולה (6 כמוסות ביום). הקנדידה אכן לא הגיעה, אבל אני נשארתי עם גזים במערכת העיכול, שגם לאחר הפסקת האסידופילוס לא נעלמים. התחלתי לשתות תה שומר וזה אכן עוזר מעט, אך לא לגמרי. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל הצואה שלי הפכה במקביל בהירה מאד (סליחה על הפירוט הגראפי). אודה לך מאד על תשובתך!

09/12/2006 | 20:58 | מאת: ש

האם זהו טיפול מתאים שיכול לפתור את הבעיה?

12/12/2006 | 17:44 | מאת:

הטיפול יכול לפתור המון סוגים של בעיות,החל ממערכת העיכול,משקל,מעיים,סכרת,קנדידה וכו'. אני ממליץ להגיע לייעוץ ובדיקות הכוללות סוג דם,סוג הבלוטה הדומיננטית ,חומציות וכו'. לפרטים נוספים-03-5444356

21/05/2007 | 14:04 | מאת: עדי ארבל- מטפלת ברפואת איורודה רפואה

תה שומר מקל על סמפטום בעית הגזים אך הוא בלבד אינו מרפא. הטיפול בגזים רחב יותר.גזים נגרמים ממזון לא מתאים למערכת עיכול חלשה, גזים נגרמים כתוצאה מאכילת מזון מאופן מהיר, אכילת ארוחות לא מסודרות, נישנושים, מתח נפשי, כאשר אוכלים יותר ממה שהקיבה דורשת -זאת אומרת כאשר אנו חשים אחרי שתיים שלוש כפות שבעים אך אנו ממשיכים לאכול בטענה "שאוכל לא זורקים"... גזים נגרמים ממזון לא טרי. גם מזון שבושל יום קודם ועומד במקרר נחשב למזון לא טרי.באיורודה מאבחנים את המטופל ומתאימים לו מזון שמתאים אך ורק לו. משלבים עיסויים המתאימים לבעיות גזים ומתח בכלל,בהתאם לצורך רושמים טיפול בצמחי מרפא ומיישמים המלצות לאורך חיים בריא יותר.מטפלים בשורש הבעיה ולא רק בסמפטום.