ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/12/2006 | 13:49 | מאת: דורית

אני אשה בת 43 ללא בעיות מיוחדות עם תורשה של לב מאבא( לחץ דם, סכרת) נוטלת כל בוקר לאחר ארוחת הבוקר אומגה 3 - לחיזוק מערכת החיסון ויטמין c וויטמין E - לשמירת העור הפנים קומפלקס ויטמין B - להרגעת עצבים ולחיזוק נשירה ברצוני לשאול 1. אם אפשר לשתות אותם ביחד לאחר ארוחת הבוקר ואין סתירה בניהם או שכדאי לחלק אותם בין הארוחות 2. ואם זה בסדר והם לא יזיקו לי במקום להועיל אני לוקחת על דעת עצמי תודה מראש

12/12/2006 | 17:40 | מאת:

מכיוון והויטמינים הם מוצרים טבעיים ,אין ביניהם שום סתירה,והם לא מזיקים