תשישות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/12/2006 | 11:43 | מאת: שרה ראובן

שלום דר' עדי סאקר, אינני יודעת אם אני פונה לפורום הנכון עם בעייתי שקשורה בפגיעה באיכות החיים, כיוון שאינני יודעת ממה אני סובלת,לכן אפרט מעט את הסימפטומים ואודה לך אם תפנה אותי לתחום הרפואה הנכון שאני זקוקה לו. אני סובלת מתשישות לא נגמרת, אינני קמה משינה ארוכה , או רגילה, רעננה. יש לי עייפות שמתמקדת בעיקר בחלק התחתון של גופי (באיזור האגן ומטה) יש לי תחושה של זרמים לא נגמרים ותחושה של כאילו גופי שוקל הרבה והוא נצמד בחוזקה למיטה ו"מקרקע אותי". קשה לי אם חוסר הרעננות התמידי שמונע ממני לצאת ולבלות או לקום מהמיטה לצורך כך. מצב רוחי ירוד ויש גם עפיפות מסויימת. עליי לציין שבחודשיים האחרונים הורדתי את צריכת הפחמימות שלי לכ-80 גר' בערך ליום, ואינני יודעת אם זה קשור. בכל מקרה אשמח לתשובה בהקדם שכן מצב זה לא מוכר לי (עליי לציין שאני בחורה אנרגטית וחיונית ואם הייתה תשישות בעברי היא הייתה מוצדקת),ופוגע בי קשות כיום והייתי רוצה להתחיל ללטפל בו מיידית. תודה רבה מראש, שרה ראובן

12/12/2006 | 17:37 | מאת:

הנני ממליץ על הטיפול שאנו מציעים במרכז סאקר.הטיפול כולל ניקוי רעלים מהגוף,תזונה נכונה לחיים בריאים יותר והתעמלות ללא מאמץ. עלמנת לבדוק מה הבעיה תידרשי לעשות בדיקות שונות וכך נתאים תפריט תזונה . ההרגשה אחרי הטיפול היא קלילה ונקייה,האנרגייה בגוף עולה ותחושת הכבדות נעלמת. בנוסף ישנם ויטמינים שיוכלו לעזור לטיפול בבעיות. ממליץ שתיכנסי לאתר עלמנת לקבל עוד אינפורמציה www.sakerclinic.com