מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/11/2006 | 23:15 | מאת: יובל

שלום רב. חברתי חלתה לפני 4 חודשים במחלת הנשיקה, כנראה שנשאה את המחלה חודש חודש וחצי לפני הזיהוי מאחר וההידרדרות במצבה התחיל חודש וחצי לפני בדיקת הדם. כיום היא ממשיכה לסבול מכאבי בטן מידי פעם, כאבי ראש ולחץ בחזה. בנוסף לכל זה משקלה הרגיל היה 51 ק"ג (גובה 1.65מטר) תודה לאל תאבון יש לה אבל הבעיה היא שהיא מאבדת משקל, כיום היא 47 ק"ג וזאת לאחר שינוי תזונה של אוכל ללא שומן, ללא פחממות והרבה ירקות ופירות, כאבי הראש ממשיכים בתדירות ובעוצמה גבוהה יותר. חום אין לה ובבדיקת הדם האחרונה נאמר לה שהיא "לא מדבקת" והמחלה בנסיגה למרות ספירה גבוהה של הוירוס, אני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות. האם יש משהו שניתן לעשות? היא עוד לא חזרה לעבודה מאחר והיא מתעייפת מהר וסובלת מכאבי ראש. מה עוד ניתן לעשות ? בברכה יוהל

26/11/2006 | 13:22 | מאת:

אני ממליץ בחום על ניקוי הרעלים מהגוף.טיפול היעיל מאוד לכל הבעיות במערכת העיכול,להפרעות אכילה,עייפוןת,תשישות וכו'. הטיפול נעשה ע"י מטפלים מיומנים, בשימוש במכונות החדישות ביותר, ברמה היגיינית גבוהה וללא כאבים. אם לא מנקים את הפסולת והרעלים, מערכת החיסון נחלשת ואנו נשארים חשופים ופגיעים למחלות רבות. פעילות מעיים יומיומית רגילה אינה יכולה לסלק את כל הפסולת אשר נאגרת ונדבקת לדפנות המעי. הגוף צריך עזרה על מנת לשמור על נקיונו הפנימי . לפרטים נוספים לגביי הטיפול ,תיכנס לאתר של מרכז סאקר www.sakerclinic.com 03-5444356