חלבון מי גבינה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

18/04/2006 | 12:43 | מאת: טיאה

שלום ד"ר סאקר, אני מתאמנת מספר פעמים שבוע במכון כושר(אירובי ומשקולות). יועצים סביבי(מדריכים ומתאמנים) וממליצים לי לקחת חלבון מי גבינה או כפי שהוא נקרא פרוטאין כדי לשקם את השרירים אחרי האימון ועוד. כמומחה לתזונה, אנא אמור לי מה דעתך? אני זוכרת שמי גבינה אינם מומלצים. אם תשובתך תהיה שלילית אנא הצע לי מקורות אחרים לחלבון זה. בברכה.

23/04/2006 | 17:41 | מאת:

חלבון מי הגבינה מכיל אכן ריכוז גבוה של חלבון, ולכן הוא בעל תרומה משמעותית לבניית הגוף. חשוב לציין כי עדיף לצרוך חלבון עזים (ולא פרה) מכיוון שריכוז השומן והחלבון בקרב העזים קרוב יותר לזה שבגוף האדם.