יחס בין פחמימות לחלבון למשקל הגוף

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/11/2006 | 23:43 | מאת: אייל

שלום רב, רציתי לדעת מה היחס בין חלבונים לפחמימות ביחס למשקל הגוף שלי. אני 1.78 ושוקל 65 קג. אני מתאמן כ 4 פעמים בשבוע כשעתים כל אימון, והייתי רוצה לעלות במשקל, שאלתי היא: כמה חלבון ופחמימות אני צריך לקחת אחרי אימון או בכלל במהלך היום. היחס בין פחמימות לחלבון הבנתי שזה 4:1. אבל איך מקשרים את זה למשקל הגוף? תודה

14/11/2006 | 13:13 | מאת:

לתכנית העלאה במשקל : לשתות שייק חלבונים העשוי ממי גבינה.פעמיים ביום. עדיף לקנות מי גבינה העשויים מעזים ולא מפרות.(הרבה יותר בריא) בנוסף,בין הארוחות,מומלץ "לחטוף" תערובת אגוזים לא מלוחים ופירות יבשים. כ- 100 גרם ביום. הדיאטה צריכה להיות 55% פחמימות - 30% חלבונים - 15% שומן.