מיגרנה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/11/2006 | 12:55 | מאת: helen

אני סובלת ממיגרנה כבר 6 שנים(אני בת 31) כדורים כבר הפסיקו להיות יעילים אני רוצה לנסות שינוי בתזונה.יש איזה המלצה מה אני כן יכולה לאכול? כי לפי דברים שקראתי באתרים שונים- אסור הכול-לחם, מוצרי חלב, ביצים, אבוקדו, בננות, עגבניות, פרות הדר... אז מה לאכול? תודה

12/11/2006 | 15:28 | מאת:

התכנית במרכז סאקר ,בנוסף לבעיות משקל,מערכת העיכול ושאר הבעיות,מטפלת גם כן בכאבי ראש ומיגרנות. מרפאת סאקר מציעה תכנית אישית הכוללת: התאמת תזונה אישית בהתאם: לסוג הבלוטה הדומיננטית וסוג הדם הורדת משקל ואיזון הגוף חיזוק המערכת האנרגטית ויציבות הגוף. טיפולים לניקוי רעלים מהגוף בדיקת סוג הדם בדיקת תפקוד מערכת העיכול בדיקת חילוף חומרים - מבוססת על דגימות שתן רוק ונשימה בדיקות ממוחשבות - אחוזי שומן, שרירים, כוח וגמישות לפרטים נוספים,תיכנסי לאתר שלנו - www.sakerclinic.com וכן לשאלות נוספות לגביי ייעוץ,בדיקות ,תפריטים לתזונה נכונה וטיפול,את מוזמנת להתקשר לקליניקה 03-5444356 ד"ר עדי סאקר