ניקוי כבד

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/11/2006 | 15:25 | מאת: אילנה

שלום לד'ר עדי סאקר שאלתי היא איך ומה אפשר לנקות את הכבד איזה צמחים או כל דבר אחר, לנקות אודה לך אם תענו לי אילנה תודה מראש ,,,

14/11/2006 | 13:18 | מאת:

מאחר והכבד הוא הפילטר המרכזי של הגוף,הוא צריך מעי נקי על מנת לעבוד כמו שצריך. ניקוי רעלים מהגוף הכרחי ואף חובה ,מכיוון שברגע שהמעי נקי,הוא עוזר לכבד להוציא החוצה את כל הרעלים . מומלץ לקחת תוסף שיש בו המון מויטמין B .להתחיל את הבוקר עם 2 כוסות מים,שכאשר בראשונה יש לסחוט חצי לימון לתוכה, ואחרי השעה 16:00 לאכול רק פירות וירקות .

14/11/2006 | 13:45 | מאת:

לפרטים נוספים על טיפול לניקוי רעלים מהגוף, מומלץ להיכנס לאתר של מרכז סאקר- www.sakerclinic.com או לטלפון 03-5444356