סבוריאה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

04/11/2006 | 13:39 | מאת: ליאור

שלום רב, יש לי עור מאוד שומני בפנים ובקרקפת ובעקבות זאת גם נשירה, שמתי לב שכשאני אוכל הרבה שמן מטוגן אז אחרי רבע שעה לפחות הלשון שלי הופכת ללבנה מאוד והשיער נושר בקמויות מדאיגות, יצא לי גם קולסטרול לא נמוך - 216 לכן נדיר שאני אוכל אוכל מטוגן ואם כבר אז ממש מעט מטוגן, ואני התחלתי לעשות ספורט, ומטפל טוב בשיער. רציית לשאול - האם יש דיאטה כלשהיא או משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את השמנוניות בעור שגורמת לי לנשירה? בעקנות כך שגיליתי שיש לזה קשר ישיר גם לתזונה תודה רבה

06/11/2006 | 17:48 | מאת: ד"ר עדי סאקר

ינה דיאטה לניקוי כבד.העמסת על הכבד ודבר ראשון שצריך לעשות זה להפוך את הארוחה בערב להיות הכי קלה. דבר שני, להוסיף תוספת של b קומפלקס,שמן אומגה 3 ולהגביר שתיית מים. אני ממליץ על טיפול הידרותראפייה. לפרטים נוספים, מרכז סאקר - 03-5444356

06/11/2006 | 20:06 | מאת: ליאור

אני הייתי לפני שנה בטיפול שלא אכלתי 8 ימים אלא רק שייקים של פסיליום וקלי וכדורים צימחיים ועשינו חוקנים - 2 ביום. הבנתי שזה בערך כמו ההידרוטרפיה

07/11/2006 | 22:33 | מאת: ליאור

מה זה ארוחה הכי קלה? אפשר אורז, לחם, גבינה? או רק סלט תודה רבה