פוריות הגבר ושינוי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

31/10/2006 | 17:42 | מאת: זוהר

אני עוברת טיפולי פוריות בעקבות בעיית זרע חלש. שאלתי: האם שינוי תזונה משמעותי לגבר הכולל תקופה של ניקוי גוף על ידי שתיית מיץ עשב חיטה ומיצים טיבעיים מפרות וירקות אורגניים ואח"כ תקופה של חיזוק גוף על ידי המשך אכילת פרות וירקות אורגנים בעיקר ושתיית מיץ עשב החיטה ואכילת נבטים מגוונים וכו' יכולה לשפר משמעותית את איכות הזרע?? האם תשובתך היא הערכה או דיעה אישית או שנעשו על כך מחקרים ויש אסמכתות נוספות?

06/11/2006 | 18:02 | מאת: ד"ר עדי סאקר

נדרשים פרטים נוספים ויותר ספציפיים על אותו אדם. כגון גיל,כמה זמן הוא סובל מהבעיה,לוקח תרופות ,האם סבל ממחלת מין. מחלת מין יכולה להשפיע על איכות הזרע. הפיתרון של ניקוי הגוף ותוזנה יכול לעזור במקרים מסויימים..לא בכולם.