מניעת צרבת בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/10/2006 | 10:33 | מאת: רויטל

שלום רב. רציתי לדעת האם הסוכר במאכלים מתוקים (ממתקים, גלידה, עוגות) הוא גורם ישיר לצרבת, או שיש קשר לשמרים ולקמח לבן. בנוסף, כיצד ניתן למנוע את הצרבת? לעיתים היא קורית אפילו כארבע שעות לאחר הארוחה האחרונה (וללא אוכל אחריה). מדוע שתייה בעת האוכל עלולה לעודד צרבת? תודה רבה, רויטל.

06/11/2006 | 17:42 | מאת: ד"ר עדי סאקר

יש קשר בין מאכלים מתוקים לצרבת . בכדי למנוע את הצרבת יש ללעוס את האוכל יותר טוב,לא לשתות הרבה מים במהלך הארוחה. מומלץ לקחת אינזימי עיכול. לפרטים נוספים ומידע על המוצר- www.sakerclinic.com 03-5444356