שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/04/2006 | 17:55 | מאת: רויטל

שלום אני לאחר לידה (שלושה שבועות) ילדתי עם מוגלובין נמוך 8.3 יש לי אנמיה וטלסמיה מינור לאחר שאכלתי הרבה מזונות עם ברזל לאחר בדיקת דם עלה לי המוגלובין ל-10.3 שזה גבוה אצלי עשיתי גם בדיקת תפקודי כבד ונאמר לי שיש ערך אחד קצת גבוה (אינזים) שאלתי היא: איך אני יכולה לנקות כבד בעזרת מאכלים ותוספים יש לציין שאני נלחצתי מהנושא תודה מראש

18/04/2006 | 12:30 | מאת:

רויטל שלום, ראשית, אם הממצאים שהעלת מתארים בדיוק את מצבך- אינך צריכה להילחץ. כעקרון, הדיון בכבד הינו מורכב וארוך, ולכן להלן מספר נקודות: - נזק נגרם לכבד בעיקר ע"י אלכוהול סיגריות ותרופות. - קיימים סוגי תה שונים שמטרתם לנקות את הכבד. כדי לקבל הכוונה היכן להשיגם צרי קשר עם- http://www.sakerclinic.com/he/about.html - השתדלי להימנע מאכילת חלבונים בשעות הערב (בשר,דגים, וכד')