מעוניין בדעתכם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

16/04/2006 | 13:34 | מאת: אני

שלום אני נמצא בעיצומה של דיאטה לניקוי רעלים שעיקרה הוא שתיית מיצי פירות , כל מיץ מפרי אחד בלבד, ובערב אכילת מרק ירקות. דיאטה זו נמשכת שלושה-ארבעה ימים. כמובן שבזמן הדיאטה יש להרבות בשתייה. אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם המיקצועית או לא, על דיאטה זו.

18/04/2006 | 12:23 | מאת:

שלום לך, ניקוי המיצים הקצר שהנך עורך, אינו מתיימר לרפא מחלות כרוניות, אך הוא יעיל עבור: - הורדה במשקל וניקוי כללי - כניקוי ראשוני - כניקוי קל שמטרתו לבחון כיצד יעמוד הגוף בניקוי יסודי יותר אבקש לציין כי בזמן ניקוי המיצים, מערכת העיכול עובדת לאט יותר ולכן מומלץ להיערך מראש באמצעות תוספים טבעיים שיקלו על מלאכת העיכול.