תזונה בריאה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

27/09/2006 | 08:04 | מאת: ורד

דר' סאקר שלום רב ! אני נמצאת כעת במהלך טיפולים כימותרפים , במהלך חצי השנה האחרונה הפסקתי לאכול בשר בכלל , אוכלת דגים כפעמים שלוש בשבוע ,משתדלת לאכול יותר קיטניות וירקות . אני סובלת מאוד ממערכת העיכול , כאבים בקיבה ( יתכן וקשור גם לטיפולים) וגזים אני נוטלת כל יום כדור JARRO- DOPHILUS .סובלת מלחץ דם נמוך. אודה לך באם תוכל להמליץ לי על תפריט מתאים ותוספי מזון שכדאי שאקח. בתודה ושנה טובה ורד

06/10/2006 | 20:24 | מאת: סיגל

שלום! יש לי שאלה על זרעי חילבה-אני יודעת שהם מאוד בריאים אבל אני לא יודעת כיצד יש לאוכלם: האם יש להשרותם במים ולשתות את המים? לטחון אותם או שמע לעשות מהם תבשיל או דייסה מהזרעים הטחונים?