נקניקיות ושאר ג'אנק

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

17/09/2006 | 23:38 | מאת: אוכל בגן

אני מחפש מאמר/מאמרים המבקרים מתן נקניקיות בפרט ואוכל מעובד ושאר ג'אנק בכלל לילדים (ומבוגרים). ברצוני להפיץ את המאמר בגן הילדים בכדי לגרום להם לשנות את התפריט. אודה לכם אם תפנו אותי למאמרים. תודה.

19/09/2006 | 13:10 | מאת: ד"ר עדי סאקר

אתר טבע לייף הינו אתר מומלץ. אתה יכול להקיש את המילה נקניקיות או אוכל מעובד בחיפוש ולקבל מגוון כתבות בנושא בהצלחה www.tevalife.co.il

04/10/2006 | 19:17 | מאת: אוכל בגן

קצת באיחור, תודה על התשובה. אני מחפש באופן ספציפי מאמר מנצח בגנות הנקניקיות כדי לשכנע את הגן להוריד מהתפריט. האם אתה מכיר לינק כזה?