התחלתי להשתמש בפדים לניקוי רעלנים זה מדהים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/09/2006 | 00:23 | מאת: דנה

למרות שהייתי סקפטית קראתי מחקרים בארהב פשוט המצאה מדהימה http://www.livecity.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=143590&depart_id=22860 אפשר לקרוא פה אשמח לדעתכם דנה

12/09/2006 | 11:50 | מאת: שני

12/09/2006 | 13:50 | מאת: עדי

12/09/2006 | 15:40 | מאת: שירי

כפי שאמורים, ואכן הפדים יצאו חומים מאוד ביום הראשון ובשלישי פחות. לא הייתה לי דרך לדעת באם אכן הגוף הושפע מן הניקוי הזה, קשה לדעת, באמת מדהים שבבוקר פד מלא בצבע. לדעתי, הפד לבד לא מספיק, חייב חייב לשנות תזונה באופן די משמעותי, בכדי שהגוף באמת יעבור שינוי והרגשה טובה כללית תורגש. לא מספיק לבד, אבל בהחלט שווה לשימוש. למי ששאלה כמה זה עולה, בחו"ל קניתי שישה פדים ב25 ש"ח { בהונג קונג} בארץ בטח כפול ארבע.