שאלה.

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/09/2006 | 17:53 | מאת: מלכה

שלום רב! מדובר בילדה בת 17.5 שסובלת מעצירות. רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בעניין? באיזו מזונות לבחור ומאילו להימנע? תודה.

10/09/2006 | 04:24 | מאת: יונתן

יש בחור בקריית אונו שעשב שהוא מוכר עזר לי מאוד. זה נקרא Jade Greenzyme, והוא מייבא את זה מיפן. אם את רוצה את הטלפון של הבחור, צרי קשר באי מייל.

11/09/2006 | 12:35 | מאת:

מזונות עם סיבים פירות וירקות ודגנים מלאים ולהמנע ממזונות מטוגנים וסוכר לבן ובצקים ולשתות הרבה מאוד מים בנוסף, לקחת פרוביוטיקה לריפוי העיכול