הליקובקטר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

31/08/2006 | 02:10 | מאת: ארז

יש לי כאבי בטן משונים כבר חודש וגילו לי חיידק הליקובקטר פלורי קיבלתי אנטיביוטיקה משולבת מה דעתך על הטיפול הקונבנציונלי האם הוא עוזר והאם יש דרך נוספת טבעית יותר לטפל בבעיה תודה רבה

03/09/2006 | 13:56 | מאת:

חיידק הפילורי הוא חיידק ולכן האנטיביוטיקה יכולה לעזור אם היא לא עוזרת עדיף לחפש את מקור הבעיה שיכול להיות חוסר חומציות בקיבה או אכילת מזון לא נקי (כגון ירקות לא שטופים או אכילה בחוץ) מה שמעלה חומציות הוא כלורפיל וחמוציות

04/06/2007 | 12:21 | מאת: ליהיא

לפני כשלושה חודשים היו לי כאבים חזקים בקיבה ובגב. נשלחתי ע"י רופא המשפחה לבצע תבחין נשימה אשר בו התברר כי יש לי את החיידק הליקובקטר פלורי.במשך כ-12 ימים טופלתי ע"י קלרידקס,אומפרדקס ומוקסיפן פורטה. כאשר סיימתי את הטיפול התרופתי הכאבים הופיעו שוב והופנתי לגסטרו שהמליץ להפסיק ליטול את האומפרדקס ובמקביל לבוא ע"מ לבצע את בדיקת הגסטרוסקופיה. משהפסקתי לשתות את הכדור הכאבים נעלמו כאילו לא היו והתחושה בקיבה הרבה יותר טובה. כעת אינני יודעת האם ביצוע הבדיקה הוא הכרחי. אבקש את המלצתך. תודה רבה,ליהיא.

12/09/2006 | 00:25 | מאת: דנה

היי תנסה שתית אורגנול אסידופולוס שתית מים ותזונה נכונה בהצלחה www.orbateva.com יש שם על האורגנול

19/10/2008 | 18:33 | מאת: אפרת

היי, כבר כשנתיים אני סובלת מלחצים בקיבה (כאילו נתנו לי אגרוף בבטן), תחושה של אי נוחות בקיבה, אני לא יכולה לישון אחרי אוכל עד שעוברות לפחות 3 שעות- כאילו העיכול לא מתבצע והכל עולה לי (כמו יציקת בטון בבטן). לאחר בדיקת נשיפה התגלה לי את החיידק הליקובקטר פלורי והרופאת משפחה המליצה לי על טיפל משולב של לוסק+ מוקסיפן+ פלג'יל. לאחר יום מתחילת הטיפול נחלשתי והחלולי בחילות קשות גם בלילות. למרות זאת המשכתי את הטיפול עד אתמול (4 ימים). ד"א- במוקסיפן שמתי מים רותחים מהקומקום- לא הבנתי נכון את הרוקחת, כך שהמוקסיפן כלל לא היה אפקטיבי. היום הגעתי לרופאה ולאור תחושותיי הרעות היא המליצה להפסיק את הטיפול כי "זה לא חיים או מוות ואם זה גורם לך לתופעות הללו עדיף לחדול". היא המליצה לקחת כדורי גסטרו פעמיים ביום למשך שבועיים ולאחר מכן שוב לעשות בדיקת נשיפה- ואולי החיידק בכל זאת נכחד. מה דעתך על המקרה? האם הרופאה אמרה נכון או שעליי לפעול אחרת?