איך אנקה את גופי בעצמי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/08/2006 | 01:24 | מאת: תומר

אני לא אוכל בריא! אמצע הלילה הרבה מאוד סוכרים.... וכל הזמן רוצה עוד ועוד.... אני הולך לעשות שינוי בדרך שאני מנהל את התזונה שלי! הבנתי שצריך 2 כוסות מיים על כל 10 קילו גוף... איזה מיים מומלץ? מינרלים, ברז, מורתחים, בריטה...? מתי? איזה אוכל לאכול? ואיך להוריד את רמת הסוכרים?(ללא סוכרים אני מרגיש חלש) תומר

01/09/2006 | 12:54 | מאת: ד"ר עדי סאקר

נשמע לי מתיאורך כמו שאתה סובל מתופעות הקנדידה.מבחינת מיםכדאי להימנע ממים מהברז כל היתר הם בסדר. מבחינת הרגלי אכילה צריך לבנות סדר של ארוחות בוקר צהרים וערב בין הארוחות לשתות מים .מבחינת סוכרים מומלץ לעשות טיפול של קנדידה