מחלות לב

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

14/04/2006 | 00:09 | מאת: גל

14/04/2006 | 00:12 | מאת: גל

סליחה. שלום, האם ישנה המלצה על הימנעות ממזונות מסויימים או או הקפדה על אחרים במקרים של חולי לב ובפרט חולי אי ספיקה? האם היית מתנגד לתת לחולי אי ספיקה לנסות תה מצמח העוזרר אשר נטען כי הוא מפחית את הסימפטומים? מה עם ויטמינים? תודה.

16/04/2006 | 11:10 | מאת:

גל שלום, כל התערבות בטיפול שאתה מקבל מהרופא/ה המטפל/ת במחלתך, דורש תיאום עימו. מכיוון שיש לוודא שהתערבות זו עולה בקנה אחד עם ההיסטוריה של המחלה, ויש לוודא שלא תיווצר אינטראקציה שלילית בין התרופות שאתה נוטל לבין תרופות אחרות. באופן כללי, שמן דגים וויטאמינים (במיוחד קומפלקס B) בעלי השפעה חיובית על שריר הלב, אך שוב- אין לקחת שום תוסף ללא היוועצות/ תיאום עם הרופא/ה המטפל/ת בך.